Website onder constructie

HUIDSCAN

3D-beeldvorming van het hele lichaam

Het VECTRA WB360 3D-beeldvormingssysteem voor het hele lichaam is speciaal ontworpen voor dermatologie en legt met één enkele opname het hele huidoppervlak vast in een resolutie van macrokwaliteit. Met de volledig geïntegreerde software kunnen clinici pigmentletsels en huidaandoeningen in kaart brengen en opvolgen. 

NIEUW VOOR DERMATOLOGIE

De 3D-huidscan is speciaal ontwikkeld voor nauwkeurig en meer gedetailleerd dermatologisch onderzoek. Het is de nieuwste techniek om huidkanker vroegtijdig op te sporen. Moedervlekken, pigmentvlekken maar ook huidaandoeningen zoals psoriasis, brandwonden, neurofibromatose en vitiligo worden gedetailleerd gescand en digitaal opgeslagen. 

UNIEK IN BELGIË

Huidscan Clinique Gent is als enig centrum in België gespecialiseerd in digitale screenings van de huid ter preventie van huidkanker. Wereldwijd heeft de 3D-huidscan bewezen bij te dragen aan een enorme verbetering bij de beoordeling van huidaandoeningen, waaronder huidkanker. Dit innoverende systeem is zeer kwalitatief en efficiënt om jaarlijks de huid preventief te screenen en het beste onderzoek voor uw huid.

BAANBREKENDE TECHNIEK

Door gebruik te maken van zowel kruisgepolariseerde als niet-gepolariseerde verlichting legt de revolutionaire huidscanner rechtstreeks het huidoppervlak en de lichaamsvorm van de patiënt vast. Dit gebeurt met 46 stereo vision-pods waardoor je een nauwkeurig 3D-beeld in zeer hoge resolutie krijgt.

Dermatologie Gent

3D-Huidscan het beste onderzoek voor uw huid

Huidscan Clinique Gent is als enig centrum in België gespecialiseerd in digitale screenings van de huid ter preventie van huidkanker. Met een unieke 3D-huidscan worden moedervlekken, pigmentvlekken en alle huidaandoeningen gedetailleerd gescand en digitaal opgeslagen in 3D-beeld. De nieuwste techniek om huidkanker vroegtijdig op te sporen.